Over ons

Wij zijn sportfysiotherapeuten gespecialiseerd in de knie.
Lees hier ons verhaal

Michael de Levie Msc. Sportfysiotherapeut

Protocollen zijn om een 6 te scoren, maar met individualiseren ga ik voor de 10!

Michael de Levie is sportfysiotherapeut en kniespecialist bij FysioHolland. Michael werkt op de kniepoli in het OLVG samen met dr. Mutsaerts. Daarnaast is hij voorzitter van de kenniskring bij FysioHolland. 

Inmiddels werkt Michael de Levie 15 jaar als fysiotherapeut. Jaarlijks revalideert Michael 100 voorste kruisband reconstructies. Behalve de voorste kruisband revalideren bij Michael cliënten met achterste kruisband, binnen- buitenband en gecombineerd bandletsels. 

Contact gegevens: m.delevie@fysioholland.nl
Blasiusstraat 128 in Amsterdam
Tel:  020 694 6254

Founder:  Kniepedia.nl en  Thekneeclub.nl

Matthijs van Keulen sportfysiotherapeut i.o.

Motto:

Matthijs van Keulen sportfysiotherapeut i.o. kniespecialist en eindverantwoordelijke tav knie revalidatie bij Sportmedisch Centrum Amsterdam. Matthijs draait een gezamenlijk kniepoli met Dr. Mutsaerts uit het OLVG en met dr Engelsma in de Bergman kliniek. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is hij nog bezig met een master sport fysiotherapie aan de SOMT.

In 2005 behaalde Matthijs van Keulen zijn diploma voor fysiotherapie. Snel ontdekte hij zijn passie voor knierevalidatie en sport. Waarna hij zich als zeer snel specialiseerde in knie revalidatie en met name kruisband problematiek.

Contact gegevens:  matthijs.vankeulen@smcamsterdam.nl
Olympiaplein 74a in Amsterdam
Tel:  020 662 7244

Co-founder: Kniepedia.nl en Thekneeclub.nl

Mathijs van der Meer fysiotherapeut en bewegingswetenschapper

motto:

Mathijs van der Meer fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en docent fysiotherapie. Bij FysioHolland Medicort heeft Mathijs zich ontwikkeld tot kniespecialist en begeleid hij mensen bij hun knierevalidatie (met of zonder operatie). Binnen SportsClinic werkt Mathijs op het gebied van knierevalidatie nauw samen met de orthopeden en sportartsen van het sint. antonius ziekenhuis Utrecht. Daarnaast is Mathijs medevoorzitter van de kenniskring knie binnen fysioholland en werkt hij als docent fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Contact gegevens: m.vandermeer@fysioholland.nl
Jan Cornelisz Maylaan 6 Utrecht
Tel: 030 207 3789

Co-founder: Kniepedia.nl en Thekneeclub.nl